Дневни Утвърждения за Изчистване на Кармата

Кармата винаги е наш Учител

Лицето на кармата може да изглежда като наш враг. То може дори яростно да ни бута като демон. Но кармата винаги е наш учител, за да ни помогне да премахнем нещо старо, за да бъде нашето бъдеще по-радостно и успешно.

Този месец може да изглежда труден на моменти, тъй като много от нашите най-големи кармични проблеми се издигат пред нас. Ето утвържденията, които можем да използваме всеки ден, за да ни помогнат през това време:

"Аз съм същество от светлина. Зад сенките на кармата, ума и сърцето ми са свободни и чисти.

Призовавам Аматерасу да блесне светлината си върху тази карма, така че да  мога да поздравя цялата карма като мой учител с уважение и любов.

Аз съм готов/а да се променя. Сърцето ми и умът ми са напълно отворени, да учат.

Покажи ми твоето огледало Аматерасу, за да мога да видя това, което трябва да видя и да науча това, което трябва да науча.

Твоето Божествено Огледало отразява истината, която реших да науча преди много време. Моля, помогни ми да се изпълня със светлината ти и любов ти. Дай ми мъдрост, за да мога да видя ясно и да завърша това, което сега трябва да бъде завършено.

Благодаря ти Аматерасу и на всички твои асоциирани богове и богини. Ние приветстваме вашата помощ за духовно регенериране на Япония и въвеждане в една нова епоха на Просвещение."

Източник


Аматерасу е Майката Душа на Япония. Тя се крие в пещерата на сърцето и чака подходящия момент, когато нейните поклонници са готови за нея. След като облаците на емоцията са достатъчно изчистени, яркото слънце на Нейното Съзнание ще се събуди от дълбоко вътре в теб. Тя е коренното съзнанието на всяка стара душа в Япония. Това означава, че когато изчистите личното его и отворите сърцето си, Аматерасу ще излезе от дълбоко вътре във вас и ще излъчва светлината си чрез вашето тяло, ум и душа. Завръщането на Аматерасу ще възпламени Просветлението на цяла Япония.


Аналогично на Аматерасу и Япония, можете да използвате ОРЕНДА и БЪЛГАРИЯ


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments